Vitesse kampt met keepersprobleem na wegvallen Schubert

Reacties

Vitesse kampt met een keepersprobleem. Terwijl Jeroen Houwen op de weg terug is, is namelijk nu Markus Schubert afgehaakt met een blessure. De 24-jarige doelman liep een knieblessure op.

Vitesse kampt met keepersprobleem na wegvallen Schubert

Het is een bittere pil voor Schubert. De Duitser verdedigde het doel van Vitesse tot dusverre met verve deze voorbereiding. Vier duels lang kon Schubert zich onderscheiden, waardoor hij zijn basisplaats terug leek te veroveren. Vorig jaar verloor de doelman die nog aan Houwen. Een blessure in het laatste duel, tegen KV Oostende, gooide echter roet in het eten.

Door de blessure moet Schubert op korte termijn een operatie ondergaan. Dat betekent dat hij de seizoensstart van de Eredivisie niet gaat halen. Vitesse meldt dat de keeper meerdere weken uit de roulatie zal liggen.

Het wegvallen van Schubert betekent ook nieuws voor Daan Reiziger. De 21-jarige keeper is onder trainer Thomas Letsch normaliter derde keuze. Door het wegvallen van Houwen en Schubert schuift hij echter op in de pikorde. Gek genoeg was Reiziger ook lange tijd uit de roulatie. Hij keerde onlangs terug na een jaar blessureleed. Houwen hervatte deze week de training, maar onduidelijk is hoe lang het nog duurt voor hij wedstrijdfit is.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.