'Vitesse heeft concurrentie in strijd om Vanden Borre'

Anthony Vanden Borre werd jaren terug gezien als een van de grootste Belgische talenten ooit, maar hij zit al ruim twee maanden zonder club. Maar niet voor lang waarschijnlijk, want de verdediger annex middenvelder heeft het vliegtuig naar Brazilië gepakt.

'Vitesse heeft concurrentie in strijd om Vanden Borre'

São Paulo wil de rechterflankspeler contracteren en heeft hem voor een kennismaking uitgenodigd. De zaakwaarnemer van Vanden Borre liet eerder weten dat ook Vitesse interesse heeft, maar de Arnhemmers hebben veel concurrentie. Ook Deportivo La Coruña, Lille, Lokomotiv Moskou, Olympique Marseille, AS Roma en Werder Bremen volgen de transfervrije speler.

Vanden Borre maakte begin 2004 op zestienjarige leeftijd zijn debuut bij Anderlecht en werd een grote toekomst toegedicht. Clubicoon Paul Van Himst noemde hem zelfs het grootste talent dat hij ooit had gezien, maar via Fiorentina, Genoa en Portsmouth kwam hij in het seizoen 2010/11 bij RC Genk terecht. De club van trainer Mario Been en Vanden Borre gingen op 1 juli uit elkaar. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's