Villarreal klimt op ranglijst, Valencia wint soeverein

Valencia rekende eenvoudig af met laagvlieger Getafe en schoof door naar de vierde plaats. Onderin deed Villarreal goede zaken door Rayo Vallecano te verslaan.

Villarreal klimt op ranglijst, Valencia wint soeverein

Villarreal - Rayo Vallecano 2-0Villarreal, waarvoor Jonathan De Guzman in de basis begon, smoorde een sportieve crisis in de kiem door zaterdagavond te winnen van Rayo Vallecano. De ploeg klom door de zege van de achttiende naar de dertiende plaats op de ranglijst, in afwachting van de resultaten van de concurrenten.

Na twintig minuten spelen verzorgde Bruno Soriano de openingstreffer. Borja Valero verdubbelde de marge een kwartier na rust. Rayo Vallecano, een middenmoter, slaagde er niet meer in het verloop van het duel om te draaien.

Valencia - Getafe 3-1In het bovenste deel van de ranglijst kende Valencia niet al te veel moeite met Getafe. Met twee goals was Sofiane Feghouli de meest in het oog springende man van het duel. Aritz Adúriz maakte de derde treffer voor de thuisploeg, die klom naar de vierde plek. Voor Getafe, nu achttiende, scoorde Diego Castro tegen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's