Vilhena tekent voor vier jaar in Griekenland

Reacties

Tonny Vilhena heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder gaat aan de slag bij Panathinaikos, afgelopen seizoen nog de nummer twee van de Griekse competitie.

Vilhena tekent voor vier jaar in Griekenland
© Pro Shots

Daarmee ruilt Vilhena zijn contract bij Espanyol in voor een Grieks avontuur. In totaal speelde Vilhena zeventien wedstrijden voor Espanyol. Afgelopen jaar werd hij uitgeleend aan Salernitana. De Nederlander tekent een contract voor liefst vier seizoenen in Griekenland.

Vilhena is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2016 tekende hij zijn eerste profcontract. In totaal kwam Vilhena tot 258 duels in het eerste elftal van Feyenoord met als hoogtepunt het landskampioenschap in het seizoen 2016/17.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de zomer van 2019 maakte Vilhena de overstap naar het Russische FC Krasnodar, waarvoor hij een kleine tachtig wedstrijden speelde. Vilhena is tevens vijftienvoudig international van het Nederlands elftal. 'We heten Tony welkom in de Panathinaikos-familie!', schrijft de club op de website. Bij Panathinaikos wordt hij herenigd met Bart Schenkeveld, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.