Vilhena draagt titel op aan moeder

Reacties

Tonny Vilhena kan zijn geluk niet op nu Feyenoord de titel binnen heeft. De middenvelder miste de kampioenswedstrijd door een schorsing, maar dat deed niets af aan de feestvreugde. Daarin stipte hij het voor hem zeer emotionele seizoen ook aan.

Vilhena draagt titel op aan moeder

Vilhena liep in het duel met Excelsior tegen een schorsing aan en moest de beslissende wedstrijd vanaf de kant beleven met een onrustig gevoel. 'Dat was na de 2-0 weg. Toen werd ik rustiger en ging ik er ontspannen bijzitten', vertelt Vilhena aan FOX Sports. 'Dat we nu kampioen zijn, is onbeschrijfelijk. Ik heb er geen woorden voor. We hebben zo hard gewerkt met zijn allen.'

Als Vilhena gevraagd wordt voor wie dit kampioenschap is, antwoordt hij: 'Voor iedereen, maar voor één persoon maak ik een uitzondering. Dat is mijn moeder', vertelt Vilhena met een specifieke vermelding voor zijn moeder die in oktober overleed. De Feyenoorder droeg bij de festiviteiten in de kleedkamer een shirt met daarop de tekst 'Love you mama' en daaronder rugnummer 52, verwijzend naar de leeftijd die zijn moeder bereikte.

Vilhena heeft zijn zesde seizoen in het eerste elftal van Feyenoord afgesloten met een titel. Hij leek afgelopen zomer al te vertrekken, maar besloot door de situatie met zijn moeder in Rotterdam te blijven. Begin deze maand tekende hij een nieuw contract tot medio 2020.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.