Vier doelpunten onvoldoende voor Celtic

Celtic liet twee punten liggen tegen Aberdeen. In het laatste kwartier bleek een voordelige marge van twee doelpunten mede door een handsbal van Edson Braafheid onvoldoende (4-4).

In de eerste helft nam Celtic twee keer een voorsprong maar gaf die ook twee keer weer uit handen. Met de goals van Robbie Keane en Aiden McGeady leek het duel met Aberdeen in de tweede helft beslist. Maar de thuisploeg toonde veerkracht en kreeg daarbij de hulp van Braafheid.

De Nederlandse verdediger kreeg de bal op zijn hand en veroorzaakte daardoor een strafschop, die Aberdeen na 75 minuten de aansluitingstreffer opleverde. Twee minuten voor het einde bracht Steven MacLean het duel in evenwicht en bepaalde de eindstand op 4-4.