Vidal geeft grote hint en laat fans meepraten over transfer

Reacties

Arturo Vidal is ondanks een doorlopend contract bezig aan zijn laatste weken bij Internazionale, de Chileense middenvelder werkt op een bijzondere wijze aan zijn toekomst. Vidal laat zijn volgers meepraten over zijn vervolgstap.

Vidal geeft grote hint en laat fans meepraten over transfer
© Pro Shots

Vidal staat nog tot medio 2023 onder contract in Milaan, maar Inter kan zijn contract afkopen om uiteindelijk geld te besparen. Op 34-jarige leeftijd wil de middenvelder nog niet stoppen en dus moet er nagedacht worden over zijn toekomst. Bij het nemen van een beslissing riep Vidal de hulp in van zijn volgers op Instagram. Hij plaatste een poll met daarin twee clubs: Flamengo of Colo-Colo.

Bij de Chileense club begon het allemaal voor Vidal, vanuit daar verdiende hij een transfer naar Bayer Leverkusen. Toch gingen de meeste stemmen uit naar Flamengo. Ruim 150 duizend fans vinden dat Vidal het maar eens moet proberen in Brazilië. Overigens lijkt de speler zelf het daar wel mee eens te zijn, onlangs plaatste hij een video van zijn dansende vriendin op Instagram, zijn vriendin droeg daarbij een Flamengo-shirt met daarop de naam van Vidal.

De Chileen speelde dit seizoen bijna veertig wedstrijden voor Inter, maar deed dat vooral als invaller. Zijn werkgever maakt nog steeds kans op de nationale triple, op de laatste speeldag heeft Inter het niet in eigen handen. Na de Italiaanse Super Cup en Coppa Italia moet Inter op de laatste speeldag van de competitie winnen van Sampdoria en hopen op een uitglijder van AC Milan op bezoek bij Sassuolo.

Serie A

Stand Serie A 2021/2022

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
AC Milan
38
26
8
4
69-31
+38
86
2
Internazionale
38
25
9
4
84-32
+52
84
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.