VI schakelt door met driekoppige hoofdredactie

Reacties

Het Nederlands voetbal zit in de lift en wij merken dat. Ajax en PSV behoren tot de beste 32 ploegen van Europa en de resultaten van het Nederlands elftal zorgen voor hoop. Dat optimisme voelen wij. De VI-specials (PSV Kampioensspecial, WK-special, VI-top 50, VI Seizoengids en de VI Kids specials) die we de afgelopen maanden uitgaven vlogen de winkels uit, terwijl we het positivisme verder vaststellen in de verkoopcijfers van ons weekblad, het groeiende aantal VI PRO-abonnementen en de steeds maar groter wordende stroom bezoekers op VI.nl, die op de hoogte wil worden gehouden van het laatste voetbalnieuws.

VI schakelt door met driekoppige hoofdredactie

Voetbal leeft en bij Voetbal International beleef je dat het beste. Voor Voetbal International is dat reden om meteen door te schakelen. We hebben de afgelopen maanden uitstekend gefunctioneerd met een driehoofdige hoofdredactie ad interim: Taco van den Velde, Peter Wekking en de inmiddels vertrokken Dennis van Luling. Als lezer heeft u dat gemerkt via de nieuw vormgegeven VI, interessante specials en een gratis abonnement op PRO voor onze abonnees, waar u wordt bediend met extra verhalen, interviews en analyses. Een abonnee van VI krijgt dus steeds meer.

Voetbal International gaat door op die ingeslagen weg en we laten dat zien met de definitieve benoeming van onze driekoppige hoofdredactie: Taco van den Velde, Peter Wekking en onze eigen Pieter Zwart.

Sanne Visser, directeur Voetbal International: 'Met deze hoofdredactie van VI is wat mij betreft alles vertegenwoordigd: traditioneel en nieuw, ervaring en talent, print en internet. Taco van den Velde en Peter Wekking zijn voor de trouwe lezers van VI bekende namen en cultuurbewakers. Pieter Zwart kent u als het Sportjournalistiek Talent van het Jaar 2018 en aanvoerder van VI PRO. Zijn toetreding tot de hoofdredactie laat zien dat Voetbal International niet alleen een bewezen autoriteit is, maar juist ook een medium dat vooruitdenkt en de blik heeft gericht op de toekomst. Voetbal is een bedrijfstak die voortdurend in beweging is, Voetbal International is dat ook.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.