VI Opinie: wie is voor jou de favoriet voor de wereldtitel?

Reacties

De zinderende kwartfinales van het WK zijn achter de rug. Vier landen mogen nog hopen op het winnen van de heilige graal. Wie is volgens jullie de favoriet?

VI Opinie: wie is voor jou de favoriet voor de wereldtitel?

In Sint-Petersburg staat dinsdagavond de eerste halve finale op het programma. Frankrijk staat tegenover België, dat vrijdag in de kwartfinale nog knap afrekende met topfavoriet Brazilië (1-2). De gouden generatie van De Rode Duivels lost eindelijk de verwachtingen in. De ploeg van Didier Deschamps moet het volgende slachtoffer worden. De Fransen schakelden Uruguay uit door goals van Raphaël Varane en Antoine Griezmann (0-2).

De winnaar van het duel neemt het op tegen Engeland of Kroatië. Bij de Engelsen is de WK-koorts inmiddels tot grote hoogte gestegen. In straten en pubs spat de hoop op de grote titel af van het gezang van de fans. De wereldkampioen van 1966 bleef ook tegen Zweden knap overeind (0-2). Nu wacht woensdagavond een confrontatie met Kroatië, dat toch flink vermoeid zal zijn na de thriller tegen Rusland (2-2, winst na strafschoppen).

De lokale tijden zijn in dit schema weergegeven, in Nederland is het één uur vroeger.
De lokale tijden zijn in dit schema weergegeven, in Nederland is het één uur vroeger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wie is volgens jou de favoriet voor de wereldtitel? Laat je mening achter in de comments.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.