VI Opinie: maakt Feyenoord een kans tegen Besiktas?

Reacties

Feyenoord moet een dubbele confrontatie met Besiktas overleven om kans te houden op deelname aan de groepsfase van de Champions League. Hoe denk jij over de kansen van de Rotterdammers?

VI Opinie: maakt Feyenoord een kans tegen Besiktas?

Feyenoord trapt vanavond om 20.00 uur af in De Kuip. De supporters zullen een totaal ander elftal zien dan zij gewend zijn. Graziano Pellè, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat zochten hun heil elders. Daar tegenover staat tot nu toe slechts de komst van Khalid Boulahouz en Warner Hahn.

Boulah is nog niet klaar voor een basisplaats, terwijl Hahn in principe is aangetrokken als reservekeeper. Het betekent dat de nieuwe trainer Fred Rutten een basiself op de been gaat brengen met daarin spelers die vorig seizoen een reserverol vervulden. Miquel Nelom, Wesley Verhoek en Mitchell Te Vrede kunnen allen op een basisplek rekenen.

Heeft Feyenoord met dit elftal enige kans tegen Besiktas, of zijn de Turken de torenhoge favoriet voor het onderonsje? Indien de Rotterdammers de derde voorronde overleven, hoe zijn dan hun kansen in de play-offs, waarin clubs als Arsenal en Bayer Leverkusen de mogelijke opponenten zijn? Login met je VI-account en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.