VI Live: kijk terug op een enerverende voetbalavond

Reacties

Om ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, waarin de redactie van Voetbal International de Eredivisie op de voet volgt. Ook duels in het buitenland - met speciale aandacht voor onze landgenoten - worden hierin belicht.

VI Live: kijk terug op een enerverende voetbalavond

Hierbij is VI Live voor deze vrijdag ten einde.

LANDGENOTEN: De druk op trainer John van den Brom neemt verder toe na de pijnlijke uitglijder van Anderlecht bij het sterke SC Lokeren (2-1). Hamdi Harbaoui en Hans Vanaken bezorgden de Brusselse topclub een beroerde avond op Daknam. Na een eigen doelpunt van Dennis Odoi gloorde er hoop bij Anderlecht, maar de 2-2 was een brug te ver voor Anderlecht.

22.23 uur: EINDSTAND AS MONACO – STADE REIMS 3-2
Prince Oniangué bezorgt AS Monaco een moeizame avond, maar wel met uiteindelijk een voor de nummer twee van Frankrijk positief resultaat. Ondanks de twee treffers van de middenvelder verliest Stade Reims namelijk in blessuretijd door een doelpunt van Layvin Kurzawa.

22.19 uur: EINDSTAND SCHALKE 04 – FSV MAINZ 05 0-0
Schalke 04 en FSV Mainz 05 moeten genoegen nemen met een punt na een wedstrijd waarin beide ploegen hun eerder dit jaar getoonde goede vorm niet in doelpunten uitdrukten.

21.56 uur: EINDSTANDEN JUPILER LEAGUE
FC Den Bosch - Almere City 1-0
FC Eindhoven - FC Dordrecht 3-2
FC Volendam – MVV 0-1
Fortuna Sittard - Jong FC Twente 4-1
VVV-Venlo – Excelsior 0-2

21.51 uur: EINDSTAND ADO DEN HAAG – GO AHEAD EAGLES 3-2
ADO Den Haag wint in de strijd tegen degradatie het belangrijke duel met Go Ahead Eagles, dat door het resultaat in de Hofstad nog slechts een punt voor staat op de Hagenaars. De teller voor ADO-trainer Henk Fraser staat inmiddels op zeven punten uit drie duels onder zijn hoede.

21.28 uur: GOAL ADO DEN HAAG – GO AHEAD EAGLES 3-2
Marnix Kolder brengt Go Ahead Eagles terug tot 3-2. De net ingevallen spits treft doel met zijn eerste balcontact van de wedstrijd. Het is zijn eerste doelpunt van dit kalenderjaar.

21.17 uur: RUSTSTAND SCHALKE 04 – FSV MAINZ 05 0-0

21.16 uur: RUSTSTAND AS MONACO – STADE REIMS 1-0

21.08 uur: GOAL ADO DEN HAAG – GO AHEAD EAGLES 3-1
ADO brengt de marge weer op twee. Roland Alberg maakt de derde Haagse treffer na een kluts in de doelmond van Go Ahead.

20.49 uur: RUSTSTANDEN JUPILER LEAGUE
FC Den Bosch - Almere City 1-0
FC Eindhoven - FC Dordrecht 1-1
FC Volendam – MVV 0-0
Fortuna Sittard - Jong FC Twente 1-1
VVV-Venlo – Excelsior 0-1

20.46 uur: RUSTSTAND ADO DEN HAAG – GO AHEAD EAGLES 2-1
ADO Den Haag zoekt na 45 minuten met gemengde gevoelens de kleedkamer op. De ploeg van trainer Henk Fraser scoort drie keer maar leidt slechts met 2-1. Gianni Zuiverloon is de pechvogel met een eigen doelpunt, waardoor de productieve start van ADO aan glans verliest.

20.30 uur: AFTRAP SCHALKE 04 – FSV MAINZ 05
Met Klaas-Jan Huntelaar in de basis gaat Schalke 04 op zoek naar een vervolg van de Bundesliga-succesreeks in 2014. FSV Mainz 05 moet het vijfde slachtoffer op rij worden.

20.30 uur: AFTRAP AS MONACO – STADE REIMS

20.23 uur: GOAL ADO DEN HAAG – GO AHEAD EAGLES 2-1
Go Ahead Eagles komt terug. Erik Falkenburg stuit eerst nog op ADO-doelman Gino Coutinho, maar de bal gaat via het gezicht van Gianni Zuiverloon alsnog in het Haagse doel.

20.12 uur: GOAL ADO DEN HAAG – GO AHEAD EAGLES 2-0
Nog een doelpunt van ADO! Danny Bakker kopt raak na een corner en weer staat de defensie van Go Ahead te schutteren. Het Haags kwartiertje, maar dan anders!

20.05 uur: GOAL ADO DEN HAAG – GO AHEAD EAGLES 1-0
De thuisclub kent een vliegende start! Mike van Duinen laat Stephan Andersen kansloos na een lange pass van Tom Beugelsdijk. De defensie van Go Ahead Eagles maakt bepaald geen sterke indruk.

20.00 uur: AFTRAP ADO DEN HAAG - GO AHEAD EAGLES
In het Haagse Kyocera Stadion gaat de degradatiekraker tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles van start. ADO (17de) verkleint bij een overwinning het gat tot Go Ahead (twaalfde) naar één punt.

Bij ADO neemt Roland Alberg voorin de positie in van Yanic Wildschut en Tom Beugelsdijk keert terug van een schorsing. Bij Go Ahead Eagles speelt Ridgeciano Haps in plaats van Xandro Schenk. Jarchinio Antonia en Jeffrey Rijsdijk nemen de posities van Marnix Kolder en Xander Houtkoop over.

De opstellingen
ADO Den Haag: Zwinkels; Zuiverloon, Bakker, Beugelsdijk, Meijers; Malone, Holla, Gehrt; Alberg, Van Duinen en Schet .
Go Ahead Eagles: Andersen; Schmidt, Vriends, Van der Linden, Haps; Overgoor, Türüc, Falkenburg; Godée, Rijsdijk en Antonia.

20.00 uur: AFTRAP JUPILER LEAGUE
FC Den Bosch - Almere City
FC Eindhoven - FC Dordrecht
FC Volendam - MVV
Fortuna Sittard - Jong FC Twente
VVV-Venlo - Excelsior

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter. Ook bieden wij een overzicht van al het Voetbal op TV.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.