Vervanger Lazovic brengt Zenit Russische Super Cup

De winst van de Russische Supercup kwam voor Zenit Sint-Petersburg niet zonder slag of stoot. Danko Lazovic voegde zich in de uitpuilende ziekenboeg.

Vervanger Lazovic brengt Zenit Russische Super Cup

Zenit Sint-Petersburg won zondag ten koste van CSKA Moskou de eerste prijs van het seizoen. Aleksei Ionov maakte in de 73ste minuut de enige treffer. De aanvaller was ruim een kwartier eerder in het veld gekomen voor de geblesseerde Lazovic.

'Helaas hadden we weer pech', zag trainer Luciano Spalletti ook de schaduwkant van de winst. 'Lazovic raakte geblesseerd. Hij kreeg een tik tegen zijn heup. We zitten al bijna zonder spelers.'

Spalletti refereerde daarmee aan de lange lijst van afwezigen. De Italiaanse coach moet ook voor het Europa League-duel met FC Twente improviseren. Het is nog onduidelijk of Lazovic donderdag in Enschede van de partij is, al Spalletti optimistisch.

'De volgende wedstrijd is hij waarschijnlijk erbij. Bovendien zijn voor mij de sterkste spelers diegenen die ik inzet. Als je je hoop vestigt op de achtergebleven spelers, dan kan je geen wedstrijd winnen.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's