Versterking voor Van Bommel: Antwerp strikt Ejuke

Reacties

Mark van Bommel krijgt de beschikking over Chidera Ejuke. De 25-jarige Nigeriaan is door Antwerp FC overgenomen van CSKA Moskou.

Versterking voor Van Bommel: Antwerp strikt Ejuke
© Pro Shots

De ex-speler van SC Heerenveen maakt gebruik van de uitzonderingsregeling van de FIFA voor spelers in Rusland. Ejuke heeft een contract voor één seizoen getekend bij Antwerp, dat op zoek was naar een versterking om het aanvalsspel een impuls te geven. De kampioen van België greep naast een terugkeer van Calvin Stengs, die vorig seizoen door Antwerp gehuurd werd van OGC Nice. Kort na het vertrek van de Nederlander naar Feyenoord heeft de club van directeur spelerszaken Marc Overmars dus alsnog toegeslagen.

Ejuke werd in 2019 door Heerenveen overgenomen van Valerenga en maakte na één seizoen in de Eredivisie al de overstap naar CSKA Moskou. De Russische topclub verhuurde Ejuke vorig seizoen aan Hertha BSC. In de Bundesliga, waar Hertha degradeerde, maakte de achtvoudig international geen indruk.

Antwerp begint zondagmiddag aan het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. Gyrano Kerk, ook opgepikt uit Rusland, en Vincent Janssen hebben een basisplaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.