Verrassingsbezoek voor Tadic en co komt met extra bonus van miljoen

Reacties

Servië werkt toe naar het allesbeslissende WK-kwalificatieduel in Portugal. De internationals kregen een extra reden om zondag te winnen in Lissabon.

Verrassingsbezoek voor Tadic en co komt met extra bonus van miljoen
Portugal
Portugal
1 - 2
Servië
Servië

Terwijl Servië in Belgrado zonder de nodige vaste waardes tegen Qatar warmdraaide voor de apotheose in Groep A, kwam er nieuws voor Dusan Tadic en co uit Dublin. Concurrent Portugal was in Ierland niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel, maar daarmee was wel de koppositie veroverd.

Het zorgde ervoor dat Servië met een duidelijke missie in het vliegtuig stapte voor het laatste duel in de WK-kwalificatie in en met Portugal. De twee landen hebben evenveel punten verzameld, waarbij Portugal een streepje voor heeft vanwege de betere doelcijfers. Servië zal dus moeten winnen in het hol van de leeuw.

De motivatie voor Servië kreeg een extra boost in het vliegtuig. President Aleksandar Vucic verraste de internationals voordat koers werd gezet richting Lissabon. 'Versla ze, maak onze mensen gelukkig', zei het staatshoofd. 'Ik kom jullie vertellen hoeveel respect we hebben voor jullie werk en inzet op het veld. In overleg met de regering van Servië reserveren we voor jullie een extra premie van een miljoen euro om onder elkaar te verdelen, als jullie winnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

WK Kwalificatie Europa

Stand Groep A WK Kwalificatie Europa 2022 Qatar

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Servië
8
6
2
0
18-9
+9
20
2
Portugal
8
5
2
1
17-6
+11
17
3
Ierland
8
2
3
3
11-8
+3
9
4
Luxemburg
8
3
0
5
8-18
-10
9
5
Azerbeidzjan
8
0
1
7
5-18
-13
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.