Verrassing van Messi bezorgt jeugdspelers Inter Miami dag van hun leven

Reacties

Lionel Messi is terug in de Verenigde Staten. De Argentijnse legende bracht een bezoekje aan de jeugdacademie van zijn club Inter Miami. En hij had een aardigheidje mee voor de jochies.

Verrassing van Messi bezorgt jeugdspelers Inter Miami dag van hun leven
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

La Pulga had voor de talentjes van de club uit Florida zijn Ballon d'Or meegenomen, maandagavond opgehaald in het hem bekende Parijs. Messi gaf de jochies allemaal een knuffel, waarna ze een groepsfoto namen met de trofee. Voor de talentjes van Inter Miami was het tafereel duidelijk indrukwekkend, zo blijkt uit de beelden. Messi maakte zich ook geen zorgen om de Ballon d'Or. Logisch ook: zelfs als er wat mee zou gebeuren, staan er nog zeven bij hem op de schoorsteen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Messi heeft alle tijd voor dit soort leuke dingen: bij Inter Miami is het inmiddels winterstop. Over een paar weken moet hij de kicksen nog eens onderbinden in het kader van WK-kwalificatie. Met twaalf uit vier is de regerend wereldkampioen prima begonnen. Met Uruguay en Brazilië volgen er nu wel serieuze tegenstanders.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.