Vermoedelijke opstelling Oranje: terugkeer lonkt voor Wijnaldum

Reacties

Het Nederlands elftal treedt vrijdagavond tegen Schotland vermoedelijk aan met Georginio Wijnaldum in de basis. De verwachting is dat hij met Mats Wieffer en Tijjani Reijnders het middenveld vormt.

Vermoedelijke opstelling Oranje: terugkeer lonkt voor Wijnaldum
Nederland
Nederland
4 - 0
Schotland
Schotland

Eén speler is zeker van een basisplaats: Mark Flekken. Bondscoach Ronald Koeman verklapte op de persconferentie in aanloop naar het vriendschappelijke duel met Schotland in de Johan Cruijff Arena dat de doelman van Brentford de voorkeur krijgt boven Bart Verbruggen en Marco Bizot.

De vijfmansverdediging lijkt gevormd te gaan worden door Denzel Dumfries en Daley Blind als backs. In het centrum zullen waarschijnlijk Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk en Nathan Aké terug zijn te zien. De aanval bestaat naar verwachting uit Memphis Depay en Cody Gakpo.

Steve Clarke, bondscoach van de Schotten, wilde nog helemaal niks loslaten over zijn formatie in Amsterdam, zelfs niet over wie er onder de lat staat. Qua bekende namen lijkt Oranje rekening te moeten houden met Andy Robertson (Liverpool), John McGinn (Aston Villa), Scott McTominay (Manchester United) en Kieran Tierney (Real Sociedad), afgaande op buitenlandse media.

Vermoedelijke opstelling: Flekken; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Blind; Wieffer, Reijnders, Wijnaldum; Memphis, Gakpo.

Wat vinden jullie van de waarschijnlijke opstelling? Wie zien jullie het liefst aan de aftrap verschijnen bij het Nederlands elftal? Laat het weten in de comments!
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.