'Vermiste' Besiktas-flop Alli laat van zich horen

Reacties

Dele Alli meldt zich donderdag gewoon op de training van Besiktas. De 26-jarige Engelse middenvelder maakte een einde aan de verhalen over zijn vermissing.

'Vermiste' Besiktas-flop Alli laat van zich horen
© Pro Shots

Besiktas-trainer Senol Gunes had tijdens een persconferentie gezorgd voor verwarring over Alli. 'We hebben hem toestemming gegeven voor een korte vakantie, maar nu proberen we uit te zoeken waar hij is', vertelde de coach.

Het antwoord op de vermissing kwam van Alli zelf via Instagram. 'Hé jongens, ik heb net een stortvloed aan berichten gekregen, dus ik wil wat duidelijkheid brengen', aldus de 'vermiste' speler. 'De club heeft mij toestemming gegeven om een bezoek te brengen aan een arts. Ik ben van plan donderdag weer gewoon terug te zijn voor de training.'

Alli werd afgelopen zomer door Besiktas gehuurd van Everton, maar zijn avontuur in Turkije is niet bepaald een succesverhaal te noemen. Trainer Senol Gunes zou voor het restant van het seizoen geen beroep meer willen doen op de Engelsman, die door een clausule in zijn contract niet tussentijds kan vertrekken bij Besiktas.

© Instagram
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.