Vermakelijke beelden: Zlatan draagt bodycam tijdens Zweedse training

Reacties

Zweden is in de ban van Zlatan Ibrahimovic. De 41-jarige superster maakte afgelopen vrijdag tegen België zijn rentree voor de nationale ploeg en eiste ook zondag een hoofdrol op.

Vermakelijke beelden: Zlatan draagt bodycam tijdens Zweedse training
© screenshot
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ibrahimovic droeg een bodycam tijdens een ontspannen training van zondagmiddag. Het leverde unieke beelden op. We zien Zlatan onder meer meedoen aan een rondo, afwerken op doel en zijn ploeggenoten oppeppen. Tussendoor grapt hij ook met zijn ploeggenoten en knipoogt hij naar de camera.

Overigens is het maar de vraag of Ibrahimovic maandagavond tegen Azerbeidzjan ook minuten gaat maken. De Zweedse bond heeft bevestigd dat de ervaren spits niet helemaal okselfris is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.