Verklappen De Ligt en Malacia hier wie de penaltykiller van Oranje is?

Reacties

Tijdens het spel 30 Seconds verraad je soms meer dan je lief is. Hebben Matthijs de Ligt en Tyrell Malacia hun mond voorbij gepraat?

Verklappen De Ligt en Malacia hier wie de penaltykiller van Oranje is?
© Twitter Ons Oranje
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In een video van OnsOranje is te zien dat De Ligt aan zijn ploeggenoot van Oranje een penaltykiller moet beschrijven. 'Noppert is...', begon de verdediger van Bayern München, die vervolgens een switch maakte. 'Eh, een penalty als je die tegenhoudt?' Malacia wist het woord en riep: 'Penaltykiller!'.

Met een grote lach op zijn gezicht pakte De Ligt het volgende kaartje. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat Noppert automatisch de penaltykiller van Van Gaal is, maar opmerkelijk was het een-tweetje tussen beide internationals wel. Bekijk de beelden hieronder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.