Verhuisdozen wijzen op vertrek van Mourinho uit Madrid

De dagen van José Mourinho als trainer van Real Madrid lijken geteld. Waar de Portugees eerder deze maand aangaf te twijfelen over zijn aanblijven, lijkt hij dit nu niet meer in eigen hand te hebben. De spelersgroep van De Koninklijke heeft het grotendeels gehad met de manier van leidinggeven van Mourinho.

Verhuisdozen wijzen op vertrek van Mourinho uit Madrid

Er zijn volgens de Madrileense sportkrant Marca nog slechts drie spelers over die achter Mourinho staan: Mickaël Essien, Diego López en Luka Modric. Opvallend zijn deze namen niet. Zo werkte Essien in de periode 2005-07 al samen met de oefenmeester bij Chelsea, waarvan hij dit seizoen wordt gehuurd, en krijgt doelman López dit seizoen verrassend de voorkeur boven Real-legende Iker Casillas.

En die beslissing zet, vooral bij de Spaanse spelers, kwaad bloed in de selectie van de Madrilenen. Het overgrote deel ziet Mourinho dan ook graag vertrekken. Niet alleen Casillas wordt volgens de spelersgroep onvoldoende gewaardeerd, ook sterspeler Cristiano Ronaldo mist de steun van zijn landgenoot. Nu na de Spaanse ook de Portugese spelers (Pepe, Coentrao) hun vertrouwen hebben verloren in The Special One, lijkt zijn vertrek slechts een kwestie van tijd.

IKEAMarca weet zelfs zeker dat het thuisduel met Osasuna op zaterdag 1 juni de laatste wedstrijd van Mourinho als trainer van Real zal zijn. De sportkrant uit Madrid spotte de Portugese coach afgelopen weekend in een filiaal van de IKEA, waar hij voor tweehonderd euro aan verhuisdozen en tape kocht. Mourinho lijkt zich dan ook voor te bereiden op een vertrek uit de Spaanse hoofdstad.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen