Verhoeven kijkt vol trots terug op 'fantastische' periode

Jeroen Verhoeven kan goed leven met zijn reserverol bij Ajax. De doelman verving de voorbije weken de geblesseerde Maarten Stekelenburg, maar moest met de rentree van Kenneth Vermeer weer plaats maken.

Verhoeven kijkt vol trots terug op 'fantastische' periode

Door het blessureleed bij zijn twee collega's maakte Verhoeven zijn opwachting namens Ajax in de competitie, KNVB-beker en de Europa League. 'En dat zijn dingen waar ik later met trots op zal terugkijken', bekent de doelman op de clubwebsite.

'Ik heb twee jaar geleden een driejarig contract getekend, waarbij ik me bewust was van mijn taak', vervolgt Verhoeven. 'Ik vond het fantastisch', blikt de voormalig Volendam-goalie terug op zijn basisplaats van de voorgaande weken.

De basisplaats bracht voor Verhoeven geen extra druk met zich mee. 'Gelukkig blijft het spel hetzelfde en is mijn taak hetzelfde: ballen tegenhouden. Dat probeer ik zo goed mogelijk te doen. Alles is hier alleen wat groter en massaler. Je weet dat bij een topclub meningen iets anders worden belicht dan bij Volendam. Er is meer aandacht.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's