Verhaegh (35) verlaat VfL Wolfsburg via achterdeur na intern incident

Reacties

Het huwelijk tussen Paul Verhaegh en VfL Wolfsburg is voorbij. Het contract van Verhaegh (35), dat aankomende zomer sowieso al afliep, is per direct ontbonden. 

Verhaegh (35) verlaat VfL Wolfsburg via achterdeur na intern incident

Coach Bruno Labbadia besloot vorige week maandag Verhaegh niet op te nemen in de selectie voor de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt wegens een intern incident. 'We hebben afgelopen week besloten dat Paul niet langer met de groep zal meetrainen dit seizoen. Het was een goed gesprek en vanwege zijn diensten voor de club hebben we zijn wens om vroegtijdig zijn contract te ontbinden ingewilligd', legt sportief directeur Jörg Schmadtke uit.

Verhaegh kwam in de zomer van 2017 voor 1,5 miljoen euro over van FC Augsburg. Waar hij vorig seizoen, nota bene als reserveaanvoerder, nog tot 31 wedstrijden kwam bij VfL Wolfsburg, kwam de Nederlandse rechtsback dit seizoen niet verder dan twee competitieoptredens bij de ploeg waar ook Wout Weghorst onder contract staat. 'Over het algemeen had ik een goede tijd in Wolfsburg, ondanks de moeilijke situatie dit seizoen. Ik wens het team veel succes in de resterende wedstrijden en ook de club wens ik al het goeds', aldus Verhaegh. VfL Wolfsburg staat momenteel achtste en strijdt in de Bundesliga nog om de Europese tickets.

Doordat zijn contract nu per direct is ontbonden, heeft Verhaegh meer tijd om over zijn toekomst na te denken. In Nederland speelde de drievoudig Oranje-international voor AGOVV, FC Den Bosch en Vitesse, waarna hij naar het Duitse FC Augsburg vertrok. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.