Vergeet Haaland: dit is de opvolger van Benzema bij Real Madrid

Reacties

Real Madrid heeft de komst van Endrick donderdagmiddag bevestigd. Het Braziliaanse wonderkind tekent bij de Spaanse grootmacht op het moment dat hij zijn achttiende verjaardag viert. Dat duurt nog wel even, de parel van Palmeiras is op dit moment pas zestien jaar oud.

Vergeet Haaland: dit is de opvolger van Benzema bij Real Madrid
© Pro Shots

Endrick heeft op jonge leeftijd echter al zoveel laten zien, dat diverse Europese topclubs achter hem aanzaten. Vorige week werd al duidelijk dat Real Madrid clubs als Barcelona, Chelsea en Paris Saint-Germain had afgetroefd, nu heeft De Koninklijke zelf ook naar buiten gebracht dat het Braziliaanse supertalent zich vanaf de zomer van 2024 speler van Real mag noemen. Op dat moment ligt er een verbintenis tot medio 2027 voor hem klaar, met een optie voor nog drie jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met de komst van Endrick is maximaal zestig miljoen euro gemoeid plus twaalf miljoen aan belasting. Een groot bedrag voor een talent van zestien jaar oud, maar volgens Marca zijn ze er intern bij Real van overtuigd dat Endrick alles in huis heeft om de opvolger van Karim Benzema te worden. De kampioen van Spanje heeft goede ervaringen met het in huis halen van Braziliaanse talenten op jonge leeftijd. WK-gangers Rodrygo en Vinícius Júnior braken allebei door in de hoofdmacht.

In het Real Madrid van de toekomst moeten Rodrygo en Vinícius Júnior met Endrick de voorhoede vormen. Benzema is inmiddels 34 jaar oud en heeft een contract dat in 2023 afloopt. Spaanse media publiceerden deze week al een potentiële opstelling van Real in 2024, waarin Endrick de man in de punt van de aanval is. Zijn komst zou zelfs betekenen dat Erling Haaland niet langer een doelwit is. Real verwacht dat Manchester City hem niet laat gaan en zet nu vol in op een Braziliaans wonderkind.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.