Verdediger Bulthuis twee jaar langer door bij FC Utrecht

Dave Bulthuis gaat zijn contract met FC Utrecht, dat nog doorloopt tot 2014, tussentijds verlengen. De verdediger tekent voor een twee jaar langer verblijf bij de club uit de Domstad.

Verdediger Bulthuis twee jaar langer door bij FC Utrecht

De 22-jarige linksback uit Purmerend (op de foto in het midden) debuteerde op 15 mei 2011 in de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen AZ.

Het nog steeds in financiële nood verkerende FC Utrecht verlengde vorige week ook het dit seizoen aflopende contract van centrumverdediger Kai Heerings (22) met twee jaar en heeft een optie op nog een seizoen. De geboren Amsterdammer, die in Zandvoort uitkwam voor Zilvermeeuwen en RCZ in Zaandam, zou de opvolger moeten worden van Jan Wuytens.

De Belg wordt in de winterstop verkocht of hij vertrekt transfervrij aan het einde van het seizoen na een verblijf van vier jaar bij FC Utrecht.

Bij de club uit stadion Nieuw-Galgenwaard hoopt Yassine Ayoub na de winterstop op een doorbraak. De achttienjarige middenvelder geldt als het grootste talent van Utrecht. Hij maakte afgelopen zomer de overstap van de A-junioren naar de selectie, maar brak tijdens een training zijn linkerkuitbeen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's