Verbazing over penalty Feyenoord tegen PSV: 'Gewoon lachwekkend'

Reacties

De manier waarop Feyenoord zich zondag naast PSV knokte, zal nog een hoop stof doen opwaaien. De Rotterdammers kwamen in de extra tijd op gelijke hoogte na een benutte penalty van Cyriel Dessers. De bal ging op de stip na een handsbal van Mauro Júnior.

Verbazing over penalty Feyenoord tegen PSV: 'Gewoon lachwekkend'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
PSV
PSV

PSV leek met 1-2 te gaan winnen in De Kuip en moest nog een paar minuten volhouden. Dat lukte echter niet toen de bal op de stip ging. Jens Toornstra loste een schot dat tegen de arm van Mauro Júnior vloog. De Braziliaan kon daar niet veel aan doen, maar scheidsrechter Serdar Gözübüyük wees naar de stip. Video-arbiter Pol van Boekel ging daarin mee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Analyticus Kenneth Perez was in de studio van ESPN niet mals. 'Dit is een volslagen belachelijke beslissing van de scheidsrechter en consorten, om hier een penalty voor te geven. Het is gewoon lachwekkend. En dan zit er ook nog een VAR die het steunt. Die jongen sprint en heeft er geen weet van dat de bal tegen zijn arm komt.'

Poll (gesloten) Was de penalty voor Feyenoord terecht?
  • 39% Ja (4.550 stemmen)
  • 61% Nee (7.084 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.