Vente vertrekt na dertien jaar definitief bij Feyenoord

Reacties

Dylan Vente laat Feyenoord achter zich. De 22-jarige spits heeft zijn definitieve overstap naar Roda JC Kerkrade afgerond.

Vente vertrekt na dertien jaar definitief bij Feyenoord
© Pro Shots

Vente speelde het afgelopen half jaar al op huurbasis voor Roda JC. Daarin kwam hij tot vijf doelpunten in zeventien wedstrijden voor de Limburgers. Deze zomer keerde hij weer terug naar Feyenoord, waar hij de voorbereiding meedraaide en een aantal oefenduels meespeelde. In Rotterdam heeft hij echter Róbert Bozeník, Naoufal Bannis en Luis Sinisterra voor zich in de pikorde.

Vente kiest daarom voor een definitief vertrek. Zo komt er voor hem een einde aan een periode van dertien jaar in Rotterdam-Zuid. In 2008 sloot Vente aan in de opleiding, negen jaar later maakte hij in het Champions League-duel met Manchester City zijn debuut voor de hoofdmacht. In totaal speelde Vente 33 officiële duels voor Feyenoord.

De Rotterdammer heeft in Kerkrade een contract voor twee seizoenen plus een optie op nog een jaar getekend. 'De afgelopen maanden hebben wij ervaren dat Dylan van absolute meerwaarde is voor Roda JC. Met zijn werklust, neusje voor de goal en oog voor zijn medespelers was hij enorm belangrijk voor de ploeg', reageert technisch directeur Jeffrey van As op de clubsite.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Roda JC Kerkrade
Meer over Roda JC Kerkrade
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.