Veelbesproken clubpsycholoog vertrekt in kielzog Pastoor bij Almere City

Reacties

Almere City en clubpsycholoog Annemieke Zijerveld hebben hun samenwerking beëindigd. Dat meldt de eerder dit seizoen in opspraak geraakte Zijerveld, die twee jaar werkzaam was in Almere, maandag via haar social media-kanalen.

Veelbesproken clubpsycholoog vertrekt in kielzog Pastoor bij Almere City

De clubpsycholoog vertrekt in het kielzog van trainer Alex Pastoor, die Almere City naar de dertiende plek leidde en wordt opgevolgd door Hedwiges Maduro, die terugkeert van Ajax. ‘Wauw, wat een rit was het en wat een mooie herinneringen zijn er gemaakt’, schrijft Zijerveld op X.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

‘Toen ik twee seizoenen geleden naar Almere City kwam, had de ploeg het moeilijk in de Eerste Divisie. Nu is de ploeg in de Eredivisie gebleven op de prachtige plek nummer 13', aldus de psycholoog, die zich in oktober vorig jaar bij het radioprogramma De Perstribune opvallend kritisch uitliet over de toenmalig Ajax-trainer Maurice Steijn. Almere City nam vervolgens afstand van haar uitlatingen.

Zijerveld, die normaal gesproken op de bank zat bij wedstrijden van Almere City, werd vervolgens even uit de spotlights gehouden door haar werkgever, maar keerde later weer terug in de dug-out. De band tussen Steijn en zijn toenmalig rechterhand Maduro, die in het verleden als assistent van Pastoor bij Almere City met Zijerveld samenwerkte, kwam door de uitspraken van de psycholoog onder hoogspanning te staan.

{"title":"Griezmann scoort van buiten de zestien tegen Oostenrijk!","titleMobile":"Griezmann scoort van buiten de zestien tegen Oostenrijk!","odd":"23.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_311c_&affid=205&siteid=432&adid=311&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:bc396798-5e9b-43d6-a54f-c319f03c632a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Scoort Antoine Griezmann van buiten de zestien meter tegen Oostenrijk? TOTO biedt een verhoogde quotering aan.","textMobile":"Scoort Antoine Griezmann van buiten de zestien meter tegen Oostenrijk? TOTO biedt een verhoogde quotering aan."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.