Veelbesproken Brama terug in wedstrijdselectie FC Twente

Reacties

Wout Brama maakt zaterdag in het Eredivisie-thuisduel met AZ deel uit van de wedstrijdselectie van FC Twente. De afgelopen wedstrijden liet trainer Gonzalo García de 33-jarige middenvelder nog links liggen. Dit tot onbegrip van een deel van de aanhang.

Veelbesproken Brama terug in wedstrijdselectie FC Twente
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
2 - 0
AZ
AZ

Ook dinsdagavond tegen FC Emmen was Brama er niet bij en dat zette de fans van FC Twente aan om een spandoek te maken en de captain middels gezang een hart onder de riem te steken. Na de 2-0 nederlaag in Drenthe wachtten enkele fans de spelersbus op en kwam het tot een gesprek met leden van de technische staf.

Een aan regionale media gelekt fragment zorgde voor veel ophef. 'Wout wil op zes spelen. Zoals deze trainer (García, red.) wil spelen, is Wout niet de geschikte persoon om op zes te spelen', meldde keeperstrainer Sander Boschker onder meer.

Nu keert Brama dus terug in de selectie, zo bevestigde García in gesprek met RTV Oost. 'Wij kijken naar de beste oplossing voor dit moment.'

Na 22 speelrondes bekleedt FC Twente de dertiende plaats, maar de voorsprong op nummer zestien VVV-Venlo bedraagt maar drie punten.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van FC Twente - AZ?
  • 18% Zege FC Twente (417 stemmen)
  • 17% Gelijkspel (404 stemmen)
  • 65% Zege AZ (1.557 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.