'Vastberaden AC Milan heeft Ziyech nog niet uit het hoofd gezet'

Reacties

AC Milan gaat volgens La Gazzetta dello Sport volgende week opnieuw een poging wagen om Hakim Ziyech los te weken bij Chelsea. De Marokkaans international, die deze week met The Blues de strijd om de Europese Super Cup won van Villarreal, heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2025.

'Vastberaden AC Milan heeft Ziyech nog niet uit het hoofd gezet'
© Pro Shots

Milan hoopt Ziyech aan te trekken als vervanger van Hakan Calhanoglu. De Turkse spelmaker verruilde Milan eerder deze zomer voor stadgenoot Internazionale. De Rossoneri zullen diep in de buidel moeten tasten voor de ex-Ajacied Ziyech, die vorig jaar zomer voor zo'n veertig miljoen euro Ajax verliet voor een avontuur bij Chelsea.

Milan verwelkomde eerder deze zomer al Olivier Giroud van Chelsea en zocht onlangs ook toenadering tot de Londense club voor onderhandelingen over een transfer van Ziyech. Een eerste bod werd resoluut afgewezen door Chelsea, dat deze week Romelu Lukaku voor 115 miljoen euro overnam van Internazionale.

Ziyech was bij Chelsea sinds de komst van manager Thomas Tuchel, die gedurende het seizoen Frank Lampard verving, niet altijd zeker van een basisplaats, maar begon woensdag tegen Villarreal weer in de basis. De aanvallende middenvelder maakte de 1-0 voor Chelsea, maar ging nog voor de rust van het veld met een schouderblessure. Tuchel liet eerder deze week al weten dat Ziyech niet onder het mes hoeft. Hij mist wel de eerste competitiewedstrijd tegen Crystal Palace.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.