Vardy draagt eigen masker, Pedro sneert naar Mourinho

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vardy draagt eigen masker, Pedro sneert naar Mourinho

• Bij Leicester City zijn ze niet gelukkig met de schorsing van drie wedstrijden die Jamie Vardy onlangs kreeg na zijn rode kaart in het duel met Stoke City. Daardoor komt de spits maandag niet in actie in het duel met Everton. Als protest tegen de beslissing van de Engelse voetbalbond en om de aanvaller te steunen, lag er voor het duel met Everton begon op ieder stoeltje van het stadion van Leicester een masker van Vardy. De spits probeerde het masker zelf ook eventjes uit.

'Ik heb met veel trainers samengewerkt, maar Conte is echt de hardste van allemaal.'
Pedro doet een boekje open over de werkwijze van Antonio Conte en José Mourinho. Het moge duidelijk zijn onder welke coach de Spaanse aanvaller het het meest naar zijn zin heeft bij Chelsea. 'We zijn allemaal heel erg fit, dat was vorig jaar wel anders. We waren slecht in de competitie, de teamgeest was slecht, er was weinig vertrouwen, alles ging mis.' (The Telegraph)

• Op 17 december 2015 werd José Mourinho daarom ontslagen bij Chelsea. The Blues hadden in ieder geval nog het fatsoen dat niet tijdens de kerst te doen. Bij RC Genk hadden ze dit jaar wel het lef om Peter Maes op Tweede Kerstdag de laan uit te sturen. De reacties in België zijn niet mals. Oud Willem II-doelman Geert De Vlieger denkt er het zijne van.

'We zijn inmiddels zover dat we de ene zondag een andere premier kiezen uit vijf kandidaten, een week later weer een ander'
• De kans dat Arsène Wenger wordt ontslagen tijdens de feestdagen is nihil. De Fransman die al twintig jaar werkzaam is bij Arsenal, raakt daarom niet meer in de war van ontevreden fans die niet blij zijn met de grote achterstand op koploper Chelsea. 'Ik ben immuun voor die buitensporige reacties. Ik loop lang genoeg mee dat ik weet dat mensen die van de club houden op maandag hun frustratie kwijt moeten. Maar dat betekent niet dat ze er na de volgende wedstrijd weer helemaal anders tegenaan kunnen kijken.'  

• De fans van AS Roma zijn op z'n zachtst gezegd ook niet blij met hun club. Deze kerstboodschap op Facebook had totaal het verkeerde effect. Clubicoon Francesco Totti ontbreekt immers op de afbeelding. Van een vredige kerst was in Rome daardoor allerminst sprake…

'Dybala en Messi lijken erg op elkaar.'
Gonzalo Higuaín weet door zijn transfer van Napoli naar Juventus als geen ander hoe fel de tifosi kunnen reageren. De Argentijnse spits is echter dolblij met zijn transfer naar Turijn, niet in de minste plaats omdat hij nu samenspeelt met landgenoot Paulo Dybala. 'Hij heeft alles in zich om een van de beste spelers ter wereld te worden.' (Premium Sport)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.