VAR-dilemma: Upamecano brengt Bayern in grote problemen

Reacties

Bayern München moet in de achtervolging in de lastige uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Kort na de ongelukkige rode kaart voor Dayot Upamecano maakte Gladbach-routinier Lars Stindl het openingsdoelpunt.

VAR-dilemma: Upamecano brengt Bayern in grote problemen
© Pro Shots
Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach
3 - 2
Bayern München
Bayern München

Verdiende Dayot Upamecano rood of niet voor het neerhalen van Alassane Plea? De VAR leek ook te worstelen met die vraag, want de onderbreking duurde lang. Upamecano was in een sprintduel met Plea beland en was de laatste verdediger. De 24-jarige Fransman besefte dat en leek zijn landgenoot vlak voor zijn eigen strafschopgebied nog uit de weg te willen gaan door in te houden, maar er was sprake van contact. De arbitrage was onverbiddelijk. Upamecano kreeg direct rood en Bayern moest na negen minuten verder met tien man.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De problemen namen snel toe voor Daley Blind en Ryan Gravenberch, die voor het eerst aan de aftrap stonden van een Bundesliga-wedstrijd. Stindl zette Gladbach in de dertiende minuut op voorsprong tegen het tiental van Bayern. De 34-jarige middenvelder sloeg toe uit een vrije trap van Jonas Hofmann. Julian Nagelsmann bracht kort na dat doelpunt João Cancelo binnen de lijnen voor Thomas Müller, om zo de balans terug te brengen in zijn ploeg.

Volg het duel met VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.