Vanaf vrijdag vierdelige docuserie over 'Lastpak' Noa Lang te zien

Reacties

Vanaf vrijdag is er een documentaireserie over het leven van Noa Lang te zien. De serie Lastpak: Noa Lang bestaat uit vier delen en is te bekijken op Prime Video.

Vanaf vrijdag vierdelige docuserie over 'Lastpak' Noa Lang te zien
© Prime Video

De afgelopen periode is de PSV'er intensief gevolgd door de camera's. Dat begon al toen hij nog voor Club Brugge speelde. Daarnaast werd hij gefilmd bij PSV en het Nederlands elftal. De documentaire gaat echter niet alleen over alles omtrent zijn leven als voetballer, maar er is ook aandacht voor het privéleven van de markante buitenspeler.

'Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, Lastpak: Noa Lang neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn', zo omschrijft Prime de serie zelf.

Daarnaast is een aantal personen uit de voetbalwereld opgetrommeld om wat te vertellen over Lang. Zo zijn onder anderen Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber te zien. Ook doen de ouders van Lang, die al scheidden toen hij één jaar oud was, hun verhaal.

Spelersprofiel

N. Lang


Geboortedatum:
17 juni 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Capelle aan den IJssel
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
PSV
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.