Van Veen provoceert publiek na rake vrije trap: NAC-Groningen stilgelegd

Reacties

Kevin van Veen heeft zich vrijdagavond in nog geen halve minuut van zijn beste en zijn slechtste kant laten zien. De aanvaller van FC Groningen schoot een vrije trap raak tegen NAC Breda, maar provoceerde vervolgens het thuispubliek. Dat had een korte staking tot gevolg doordat er bier op het veld belandde.

Van Veen provoceert publiek na rake vrije trap: NAC-Groningen stilgelegd
© Pro Shots

Groningen kende een moeilijke start in Breda, waar Jean-Paul van Gastel zijn eerste thuiswedstrijd als trainer van NAC beleefde. Tom Boere kopte al na vier minuten raak en zette de club uit Breda zo op voorsprong.

Groningen kwam na een klein half uur uit het niets op gelijke hoogte, dankzij Van Veen. De spits legde aan voor een vrije trap en verraste keeper Tein Troost met een schot in de rechterhoek. Na de 1-1 rende Van Veen niet terug naar de middencirkel, maar naar de tribune met de supporters van NAC.

Met enkele provocerende gebaren haalde Van Veen de woede van het Bredase publiek op de hals. Er belandde bier op het veld en scheidsrechter Stan Teuben legde het duel stil. Van Veen kreeg geel voor zijn actie en na ruim tien minuten werd de wedstrijd hervat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. van Veen
Meer over K. van Veen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.