Van Mieghem volgt Veerman en staat voor terugkeer in KKD

Reacties

ADO Den Haag gaat opnieuw zaken doen met FC Volendam. In navolging van Henk Veerman vertrekt naar alle waarschijnlijkheid ook Daryl van Mieghem naar de hofstad.

Van Mieghem volgt Veerman en staat voor terugkeer in KKD

Van Mieghem maakt vrijdagavond nog deel uit van de selectie van Volendam, dat het seizoen in eigen huis opent tegen Vitesse. De overgang moet na het weekend worden beklonken. Dienen zich geen problemen aan, dan zet Van Mieghem zijn handtekening onder een meerjarig contract bij ADO.

Eerder deze zomer bewandelde Veerman op huurbasis dezelfde weg. ADO ziet in de 32-jarige aanvaller de opvolger van Thomas Verheydt, die naar het Turkse Corum vertrok. Net als Veerman en Van Mieghem kreeg ook Robert Mühren te horen dat hij deze maand mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Eredivisie-ervaring
Van Mieghem begon zijn carrière bij Heracles Almelo en droeg vervolgens het shirt van Telstar, Excelsior, opnieuw Heracles, De Graafschap en Volendam. In het Kras Stadion kwam de aanvaller vorig seizoen tot dertig Eredivisie-duels, waarin hij goed was voor acht doelpunten. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.