Van Hanegem: 'Van Bommel zou goed bij Feyenoord passen'

Reacties

Willem van Hanegem denkt dat Mark van Bommel een goede trainer voor Feyenoord zou kunnen zijn. Dat schrijft De Kromme in zijn column in het AD.

Van Hanegem: 'Van Bommel zou goed bij Feyenoord passen'
© Pro Shots

De naam van de Limburger viel de afgelopen dagen als optie voor FC Utrecht, dat een opvolger van de naar RC Genk vertrokken John van den Brom zoekt. 'Mark van Bommel en Henk Fraser worden genoemd als kandidaten bij die club. En René Hake. Die laatste is goed met jeugdspelers, zeggen ze in Utrecht. Lekker daar laten werken dan, zou ik zeggen', zegt Van Hanegem.

'Van Bommel en Fraser zijn uiteraard wel geschikt, maar misschien wel allebei voor een niveau hoger. Van Bommel staat te trappelen om het ongelijk van PSV te bewijzen, lees ik overal. Maar hij moet heel goed afwegen waar hij instapt', adviseert de 76-jarige Van Hanegem, die zelf in het seizoen 2007/08 voor de groep stond bij FC Utrecht. In plaats daarvan ziet hij Van Bommel als optie voor de vacature die in Rotterdam ontstaat, wanneer het contract van Dick Advocaat komende zomer afloopt.

'Veel mensen zullen wel roepen dat Van Bommel niet bij Feyenoord past als PSV'er, maar ik denk het juist wel. Dat gif van hem, daar werden ze in de Kuip altijd gek van. Ik denk dat het een goede combinatie kan zijn, ook al omdat spelers doorgaans met hem weglopen. Ik vond Van Bommel geen pieper en dat kun je van de huidige top bij PSV allerminst zeggen. Van Gerbrands niet én van die trainer Schmidt ook niet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.