Van Hanegem niet zeker van titel voor PSV

Reacties

PSV moet zich volgens Willem van Hanegem allerminst zeker wanen van de titel. De Eindhovense club kan 'zomaar in elkaar storten' door onderlinge wrijvingen.

Van Hanegem niet zeker van titel voor PSV

Van Hanegem had zich geërgerd aan het gedrag van enkele PSV'ers die zondag in de wedstrijd tegen Ajax (1-3) meer bezig waren met hun eigen show dan met het teambelang. 'Als ze een beetje oog hadden gehad voor elkaar, had PSV Ajax ondersteboven gespeeld en die wedstrijd op zijn sloffen gewonnen', aldus de oud-international in het AD.

'Dat dit dus niet is gebeurd, komt omdat PSV wel goede spelers heeft maar geen goede ploeg', zegt Van Hanegem. 'Zolang zo'n Depay dat niet beseft, zal hij nooit een héél goede speler worden. Hij speelt nu alleen voor zijn eigen ikkie.'

Dat gebrek aan oog voor het teambelang kan PSV nog opbreken, denkt Van Hanegem. 'Ik ben er ook niet zeker van dat PSV kampioen gaat worden, hoewel die ploeg nog steeds elf punten voorsprong heeft. Met deze spelers heeft PSV een elftal dat zomaar in elkaar kan storten. Als je echt een ploeg bent, laat je je afgelopen donderdag in de Europa League zo wegspelen door Zenit?'

'Er zijn ook jongens die zich 33 slagen in de rondte lopen en dan kan het niet anders dan dat zij zich op een moment aan die anderen gaan ergeren. Dat zal dan wrijving geven. Ik wil het nog weleens zien allemaal', aldus Van Hanegem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.