Van Gaal doet het weer, amateurs imiteren Ronaldo

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal doet het weer, amateurs imiteren Ronaldo

• De foto van de selectie van Real Madrid na de overwinning in El Clásico maakt het nodige los in de voetbalwereld. Cristiano Ronaldo liet zich in ontbloot bovenlijf vastleggen en dat leidde tot ironische reacties. Zo regende het in Nederland imitaties. Roy Pistoor, reservedoelman van periodekampioen Almere City, liet zich vrijdag al vastleggen in de rol van de Portugese sterspeler, vele amateurs volgden. Voetbalhumor!

'Mijn vrouw heeft veel meer met PSV dan met Ajax. Om haar te plezieren zullen wij er dus alles aan doem om het Ajax zo moeilijk mogelijk te maken.'
• Ajax ligt op kampioenskoers, maar komt SC Heerenveen nog tegen. En de hoofdstedelingen zien een zware wedstrijd tegemoet, want Geke de Haan, de vrouw van trainer Foppe, heeft een uitgesproken voorkeur voor PSV. (AD)

• De familie Koeman is ten einde raad, want een neef van de gebroeders Ronald en Erwin heeft het fototoestel vol kiekjes van een 'onvergetelijk familieweekend' laten liggen in de bus naar het vliegveld. Aan de vinder de vraag om het toestel, of op zijn minst de geheugenkaart, naar het stadion van Southampton te brengen.

• Leicester City-manager Claudio Ranieri is alle mensen die de huidige koploper van de Premier League een warm hart toedragen zeer dankbaar, maar geniet van één groep in het bijzonder.

'Ik vind het een beetje zielig dat je dit nu vraagt, zo kort na de wedstrijd. Hopelijk geniet je hier van.'  
Louis van Gaal kon het weer niet laten. Na de 3-0 nederlaag van zijn Manchester United tegen Tottenham Hotspur, de club waar hij in 2014 de topkandidaat was, liet hij zich weer even gaan tegenover een journalist. Die vroeg hem of hij spijt had van zijn keuze voor The Red Devils.

'Misschien is het niet slim van me om hem zo uit te dagen.'
Van Gaal deed in aanloop naar het duel ook al een ongelukkige uitspraak, maar nam toen direct zijn woorden terug nadat hij stelde dat Harry Kane nog nooit heeft gescoord tegen Manchester United sinds hij daar manager is. Achteraf had hij gelijk: Kane scoorde opnieuw niet.

• Nog meer Van Gaal, want wordt hij komende zomer bij United nou wel of niet opgevolgd door José Mourinho? Dat is in Engeland onderwerp van gesprek en natuurlijk ook van de nodige spot.

Van Gaal finally puts the Jose rumours to bed

Geplaatst door JOE.co.uk op zondag 10 april 2016

'Er is geen druk. Die wedstrijden in de Football League waarin echt álles op het spel stond, dat was pas druk.'
Kasper Schmeichel zegt in Engelse media geen last te hebben van de druk die de koppositie in de Premier League met zich meebrengt. De keeper van Leicester City heeft naar eigen zeggen voor hetere vuren gestaan, toen hij met Bury op de laatste speeldag degradatie naar de amateurs moest afwenden.

• Worden de doelpunten van NAC Breda in de toekomst weer gemaakt door een Van Hooijdonk? Sydney van Hooijdonk, zoon van ex-international en oud-NAC'er Pierre gaat spelen in de jeugdopleiding van de Jupiler League-club.

'Ik zal me deze hattrick voor altijd blijven herinneren.'
• West Ham United neemt na dit seizoen afscheid van Boleyn Ground, nog drie thuiswedstrijden spelen The Hammers op die historische plek voordat de verhuizing naar het Olympisch Stadion van Londen plaatsvindt. Andy Carroll luisterde de afscheidstoernee van Upton Park zaterdag op met een voor hem onvergetelijke hattrick tegen Arsenal (3-3).

'We willen weten of dementie meer voorkomt bij voormalig profvoetballers.'
• De Engelse voetbalbond FA schakelt de wereldvoetbalbond FIFA in om een antwoord te vinden op dit vraagstuk. Dat laat Ian Beasley, het hoofd van de medische afdeling van de FA, weten aan persbureau AP.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.