Van Fessem vervolgt loopbaan bij NAC Breda

Jim van Fessem vertrekt naar NAC Breda. De huidige doelman van De Graafschap zal een contract voor twee jaar tekenen en verhuist in de zomer naar Noord-Brabant.

Van Fessem vervolgt loopbaan bij NAC Breda

De 32-jarige routinier moet met zijn ervaring het keepersbestand in Breda versterken. Nu is die rol nog weggelegd voor Edwin Zoetebier, die al vijf maanden geblesseerd is en dit seizoen vrijwel zeker niet meer aan spelen toekomt.

Van Fessem kende zijn hoogtijdagen bij Willem II, waar hij van 1994 tot 2001 keepte. Daarop volgden drie seizoenen bij Vitesse en een half jaar ADO Den Haag. Hij is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij De Graafschap.

Zondag was hij overigens uitstekend op dreef tegen zijn aanstaande werkgever. Het vertrek van de doelman uit Doetinchem werd versneld door de voor hem teleurstellende offerte die de Superboeren Van Fessem begin dit jaar voorlegden.

De Graafschap verzekerde zich dit weekeinde wél van een langer verblijf van Nicolas Cinalli in Doetinchem. De Argentijnse keeper, die nog geen minuut in de hoofdmacht heeft gemaakt, ligt door het lichten van de optie in zijn contract vast tot medio 2009.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen