Van Dijk op tijd fit voor strijd om eerste prijs van het seizoen

Reacties

Liverpool kan in de strijd om het Community Shield gewoon een beroep doen op Virgil van Dijk. De verdediger van The Reds viel dinsdag in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg (2-2) uit met een hoofdblessure, maar de Oranje-international is tegen Arsenal gewoon van de partij.

Van Dijk op tijd fit voor strijd om eerste prijs van het seizoen
© Pro Shots

Liverpool-coach Jürgen Klopp hoopte al dat Van Dijk niet lang last zou hebben van zijn hoofdblessure. 'Het lijkt er nu alleen op alsof Virgil een piercing heeft en daarover een pleister heeft zitten. Het zal geen probleem zijn. Het is alleen niet echt cool', zei Klopp, die zich dus terecht geen zorgen maakte over de beschikbaarheid van zijn verdediger.

Op de clubwebsite bevestigt Liverpool dat Van Dijk gewoon van de partij is als Liverpool zaterdag op Wembley speelt tegen Arsenal. Liverpool werd immers kampioen vorig seizoen terwijl Arsenal de FA Cup won. Ook Trent Alexander-Arnold, die een deel van de voorbereiding aan zich voorbij moest laten gaan, kan mogelijk spelen namens Liverpool. Jordan Henderson, Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain, Harry Wilson en Xherdan Shaqiri zijn allemaal nog niet van de partij.

De strijd om de Community Shield begint om 17.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.