Van Dijk komt met statement: 'I'll be back'

Reacties

Virgil van Dijk heeft zondag van zich laten horen. Een dag na zijn onfortuinlijke dag spreekt de Liverpool-verdediger over zijn focus.

Van Dijk komt met statement: 'I'll be back'
© Pro Shots

Van Dijk liep zaterdag in de wedstrijd tegen Everton een zware knieblessure op, die hem na een operatie naar verwachting maanden aan de kant zal houden. Zondag heeft hij met een specialist gesproken over het traject dat moet leiden tot een terugkeer op de velden.

'Ik ben volledig gefocust op mijn herstel en zal er alles aan doen om zo snel mogelijk terug te komen', laat de Oranje-international in een verklaring weten. 'Ondanks de teleurstelling geloof ik er sterk in dat in een tegenvaller een kans schuilt. Met de hulp van God ga ik ervoor zorgen dat ik beter, fitter en sterker zal zijn dan ooit tevoren.'

'In het voetbal, net als in het leven, gebeurt alles met een reden. Het is belangrijk om je hoofd niet te laten hangen als je mindere tijden doormaakt', zegt Van Dijk. 'Ik ga mijn herstel van dag tot dag nemen. I'll be back.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer V. van Dijk
Meer over V. van Dijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.