Van der Vaart aan de slag bij Deense promovendus

Reacties

Rafael van der Vaart blijft actief in Denemarken. De 35-jarige middenvelder heeft een eenjarig contract getekend bij Esbjerg fB, waar de Nederlander John Lammers trainer is.

Van der Vaart aan de slag bij Deense promovendus

Van der Vaart stond afgelopen seizoen ook onder contract bij een Deense club, maar bij FC Midtjylland kwam de 109-voudig international tot slechts zeven speelminuten. Zijn contract bij de Deense topclub liep af en dus kon Van der Vaart transfervrij de overstap maken naar de promovendus.

Zonder contract trainde Van der Vaart mee bij PEC Zwolle, waar hij zijn conditie op peil hield. De Eredivisionist hoopte op een stunt door hem vast te leggen, maar Van der Vaart gaf al snel aan dat hij liever in Denemarken bleef voetballen. Van der Vaart woont met zijn vriendin, tophandbalster Estavana Polman, in Denemarken.

Van der Vaart speelde meer dan vijfhonderd wedstrijden in dienst van clubs als Ajax, Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur en met zijn ervaring moet hij Esbjerg op het hoogste niveau van Denemarken zien te houden. In de eerste drie wedstrijden wist de club maar één punt bij elkaar te voetballen, tegen FC Nordsjælland werd het 1-1 in de eerste speelronde van de competitie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

R. van der Vaart


Geboortedatum:
11 februari 1983
Leeftijd:
41
Geboorteplaats:
Heemskerk
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Esbjerg fB
PEC-spelers blij met goedlachse Van der Vaart: 'Of ze deden alsof'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.