Van den Brom verlengt: 'Niet vanzelfsprekend in het voetbal'

Reacties

Trainer John van den Brom blijft een jaar langer verbonden aan AZ. De Eredivisionist en eindverantwoordelijke ondertekenden vrijdagmiddag een contract voor één jaar, tot aan de zomer van 2019.

Van den Brom verlengt: 'Niet vanzelfsprekend in het voetbal'

Het oude contract van Van den Brom liep tot en met het einde van het huidige seizoen. Vorig jaar verlengde de 51-jarige trainer zijn contract ook al met een jaar. 'Ik ben blij met weer het vertrouwen van de leiding. Ik denk dat we met z'n allen vast kunnen stellen dat we op de goede weg zijn', stelt Van den Brom tegenover het clubkanaal na zijn contractverlenging.

AZ staat momenteel derde in de Eredivisie, terwijl ook de bekerfinale werd gehaald. 22 april staan de Alkmaarders in De Kuip tegenover Feyenoord. 'We zijn ervan overtuigd dat het beter kan, dat maakt het allemaal zo mooi hier', gaat Van den Brom verder. 'Als je alles bij elkaar optelt, dan is het voor mij persoonlijk mooi dat je straks je vijfde seizoen ingaat. Dat is niet vanzelfsprekend in het voetbal.'

Van den Brom begon zijn trainerscarrière in 2007 bij AGOVV, vervolgens was hij ook werkzaam bij ADO Den Haag, Vitesse en Anderlecht. Als speler kwam Van den Brom uit voor onder andere Vitesse, Ajax en De Graafschap.

De vrijdag was sowieso een heugelijke dag voor AZ, want liefst drie spelers van de club werden uitgenodigd door bondscoach Ronald Koeman voor de oefeninterlands van eind maart. Van den Brom was trots na het horen van dat nieuws.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.