Van den Brom rekent tegen Feyenoord op 'getergde' Vejinovic

Reacties

Na de 0-2 nederlaag tegen Excelsior in de afgelopen speelronde wacht het AZ van trainer John van den Brom een zware klus in het komende Eredivisie-duel. De Alkmaarders ontvangen kampioen Feyenoord en in dat duel verwacht Van den Brom dat Marko Vejinovic gaat pieken.

Van den Brom rekent tegen Feyenoord op 'getergde' Vejinovic

Voor de middenvelder wordt het duel van komende zondag (aftrap 12.30 uur) bijzonder, aangezien hij dit seizoen door AZ gehuurd wordt van Feyenoord. Van den Brom verwacht dan ook tweehonderd procent inzet van zijn speler. 'Marko is getergd om tegen Feyenoord te spelen. Dat zag je ook toen hij dit seizoen tegen Vitesse (ook een voormalig werkgever van Vejinovic, red.) speelde. Dat was zijn beste wedstrijd. Dat mag hij zondag overtreffen', spreekt Van den Brom op de persconferentie voor het duel in Alkmaar een hoopvolle gedachte uit.

Waar AZ met Ron Vlaar een sterkhouder achterin mist, moet Feyenoord het zonder onder anderen Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden stellen. Voor Van den Brom is het daardoor gissen naar de basisopstelling van de tegenstander. 'Natuurlijk ben ik benieuwd hoe ze de posities gaan invullen. Maar ik weet ook: Feyenoord is een club die altijd weer komt bovendrijven.' Zowel AZ als Feyenoord staat na zes wedstrijden op twaalf punten. PSV is koploper in de Eredivisie met vijftien punten.

AZ - Feyenoord: duel tussen clubs die iets goed te maken hebben
De samenvatting van de wedstrijd AZ - Excelsior.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.