Van den Boog: 'Zou zeker gesprek met Cruijff aangaan'

Johan Cruijff uitte onlangs keiharde kritiek aan het adres van zijn club: Ajax. Het clubicoon hekelde de huidige gang van zaken en het spel van de Amsterdammers.

Van den Boog: 'Zou zeker gesprek met Cruijff aangaan'

Algemeen directeur Rik van den Boog (foto) was allerminst te spreken over de uitspraken van Cruijff en herhaalde donderdag nogmaals zich niet geroepen te voelen het contact te zoeken met de voormalig speler en trainer van Ajax.

'Het heeft niet altijd zin om een discussie te voeren', vertelt Van den Boog aan De Telegraaf. 'Ik heb de kritiekpunten ter kennisgeving aangenomen en ben doorgegaan, waarmee we bezig zijn: de club financieel en sportief weer maken zoals die was.'

Toch hield de algemeen directeur de deur voor Cruijff wel op een kier. 'Als Johan mij belt, zou ik dat prachtig vinden en zeker het gesprek met hem aangaan.'

Overigens is Ajax met het oog op de toekomst drukdoende verscheidene talenten langer aan zich te binden. Zo gaat de club op korte termijn in gesprek met Roly Bonevacia, Florian Josefzoon, Lorenzo Ebecilio en Rodney Sneijder, de jongere broer van Inter-vedette Wesley. De onderhandelingen zijn overigens pure noodzaak, de vier Ajacieden beschikken allen over een aflopend contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen