Van de KKD naar de voorronde CL: Serrarens tekent in Finland

Reacties

Fabian Serrarens heeft voor één jaar getekend bij HJK Helsinki. De dertigjarige spits zat zonder club nadat zijn contract bij Keuken Kampioen Divisionist Roda JC in augustus vorig jaar werd ontbonden. In Finland tekent hij voor één seizoen met een optie op nog een jaar.

Van de KKD naar de voorronde CL: Serrarens tekent in Finland
© Pro Shots

Op de website van de Finse kampioen gaf Serrarens aan dat hij HJK al lang volgt. 'De club is een grote naam in Nederland', verklaarde de aanvaller. 'Het is ook de enige Finse club die wij in Nederland kennen.' De ex-speler van De Graafschap, Telstar en Almere City maakt zich op voor zijn tweede buitenlandse avontuur. In het seizoen 2019/20 speelde hij voor het Poolse Arka Gdynia.

Na zijn niet succesvolle periode in Polen streek Serrarens neer in Limburg. Voor Roda kwam hij in 38 officiële optredens tot zeven treffers. HJK, dat door het kampioenschap komend seizoen uitkomt in de voorrondes van de Champions League, is volgens hem een ideale vervolgstap. 'Ik wil heel graag aanvallend voetbal spelen', rondde Serrarens af. 'Daarbij wil ik wedstrijden winnen en slagen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.