Van de Beek valt in negatieve zin op bij basisplaats United tegen Young Boys

Donny van de Beek begon woensdagavond in de basis bij Manchester United tegen Young Boys, maar kende geen gelukkige eerste helft op Old Trafford.

Manchester United
1 - 1
BSC Young Boys

United-manager Ralf Rangnick deed vanaf de aftrap een beroep op Van de Beek, maar de middenvelder zal met weinig plezier terugdenken aan de eerste helft. Vlak voor rust ging de voormalig Ajacied knullig in de fout en leidde de 1-1 van Young Boys in.

Van de Beek speelde op de rand zestien de bal onbedoeld in de voeten van Young Boys-middenvelder Fabian Rieder, die vervolgens fraai raak schoot langs doelman Dean Henderson. United kwam eerder in de wedstrijd op voorsprong via Mason Greenwood.