Van Bronckhorst wil niet ingaan op eigen toekomst

Reacties

Feyenoord heeft voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag de nodige twijfelgevallen. Trainer Giovanni van Bronckhorst weet zaterdag meer.

Van Bronckhorst wil niet ingaan op eigen toekomst

Van Bronckhorst liet zich vrijdag niet in zijn kaarten kijken wat zijn toekomst betreft. 'We gaan na de winterstop praten. Maar mijn gedachten wil ik nog niet delen met jullie', vertelde de oud-international, wiens contract over een half jaar afloopt.

Op korte termijn is er de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Met een ticket voor de kwartfinale op zak werkt Feyenoord met tevredenheid toe naar de laatste wedstrijd. 'Ik ben heel blij met de overwinning van donderdag, we zitten bij de laatste acht', zei Van Bronckhorst. 'We hebben hard moeten werken om weer te winnen. In de competitie willen we na verlies tegen Fortuna Sittard weer winnend afsluiten tegen ADO.'

Het gewonnen bekerduel met FC Utrecht heeft wel zijn sporen nagelaten. Jordy Clasie en Steven Berghuis zijn vraagtekens voor zondag. 'We kijken zaterdag hoe zij zich voelen', gaf Van Bronckhorst een inkijkje in de ziekenboeg.

Die dag zal meer duidelijkheid moeten verschaffen over wie er allemaal inzetbaar zijn. 'Ik vond Robin van Persie er heel fris uit zien vandaag. Dat is goed om te zien na tachtig minuten voetbal van donderdag. Hij is er goed uitgekomen. We kijken morgen hoe het met hem is. Hij heeft weinig problemen', was Van Bronckhorst positief. 'Nicolai Jørgensen zit goed in zijn vel. Zaterdag kijken wij wie er beschikbaar is.'

'Natuurlijk maakt het winnen van de beker het seizoen niet goed voor Feyenoord'
Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.