Van Bronckhorst legt zich neer bij vertrekwens El Ahmadi

Reacties

Giovanni van Bronckhorst gaat niet proberen om Karim El Ahmadi ervan te overtuigen om nog minstens een jaar bij Feyenoord te blijven.

Van Bronckhorst legt zich neer bij vertrekwens El Ahmadi

El Ahmadi gaf na de uitschakeling van het Marokkaanse elftal op het WK aan dat de kans groot is dat hij zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al heeft gespeeld. De 33-jarige middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur in het buitenland en kan naar clubs in Frankrijk en het Midden-Oosten. Er hebben al verenigingen concreet contact gezocht met Feyenoord.

Van Bronckhorst gunt El Ahmadi een mooie stap en gaat dan ook niet proberen om de routinier op andere gedachten te brengen. 'Karim heeft zijn gevoel uitgesproken en wil nog een stap maken naar het buitenland', zei de Feyenoord-coach tegen FOX Sports. 'We zullen kijken of dat gaat gebeuren. Ik bespreek het wel met hem, maar het belangrijkste is het gevoel van de speler. Het zijn keuzes die een speler zelf moet maken. Ik heb dat zelf ook altijd gedaan en weet hoe belangrijk dat is.'

Clasie
Wanneer El Ahmadi inderdaad vertrekt, dan komt er een plekje vrij op het Feyenoord-middenveld. Jordy Clasie hoopt dat Feyenoord in dat geval aan hem zal denken. De middenvelder is niet gelukkig bij Southampton en heeft aangegeven dat hij bereid is om flink wat salaris in te leveren, om weer voor Feyenoord te kunnen spelen. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Club Brugge. 

Van Bronckhorst heeft nog niet met Clasie gesproken. 'Diegene die de contacten heeft, is Martin van Geel', zei de coach over zijn technisch directeur. 'We zijn natuurlijk wel bezig met een lijst spelers die eventueel beschikbaar zijn, maar ik ga niet in op namen. We zullen de komende weken alert moeten zijn.'

Nieuwe baan Ayoub: 'Parttime VI-verslaggever, fulltime Feyenoord-speler'
'Van Persie zegt weinig, maar laat met zijn loopacties merken wat hij wil'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.