Van Bommel stelt PSV-fans gerust met update over Lozano

Reacties

Mark van Bommel had na afloop van de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag goed nieuws omtrent de blessure van Hirving Lozano. Volgens de PSV-coach is de blessure minder ernstig dan deze in eerste instantie leek.

Van Bommel stelt PSV-fans gerust met update over Lozano

Lozano moest zich vijf minuten na rust laten wisselen voor Cody Gakpo. Het leek erop dat hij teveel last had van een duel met Tom Beugelsdijk, maar volgens Van Bommel liep de Mexicaan zijn blessure iets eerder al op. 'Er ligt kunstgras om het veld en hij probeerde af te remmen. Dat lukt niet op kunstgras, dan kom je met je hak vol op het kunstgras. Daar had hij last van', aldus Van Bommel voor de camera van FOX Sports. De PSV-coach maakte zich dan ook geen zorgen om een zware blessure. 'Nee, nee, nee: er is niets kapot.'

Van Bommel sprak van de beste wedstrijd van het seizoen van zijn ploeg, maar desondanks zag hij invaller Gakpo pas in de 93ste minuut de beslissing verzorgen. 'Ik vond dat we goed speelden, de beste wedstrijd van het seizoen, maar omdat je niet de 3-1, 4-1 en 5-1 maakt, blijf je toch in de zenuwen zitten. Er hoeft maar één bal verkeerd te vallen en het staat in één keer 2-2. Je kunt er vandaag tien maken en je moét er vijf of zes maken. Hoe dan die derde (de goal van Gakpo, red.) erin gaat, zegt genoeg over de wedstrijd', doelt Van Bommel op het nodige geluk waarmee Gakpo de goal maakte.

Over invaller Gakpo: 'Een jongen die kwaliteit heeft: snelheid, een actie, een fantastische voorzet en hij is iemand die kan scoren', aldus Van Bommel, die wel snapt dat de jonge invaller op de steun van het publiek in Eindhoven kon rekenen. 

VI's Martijn Krabbendam bespreekt het duel tussen PSV en ADO Den Haag.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.