Van ballenjongen naar held op het veld: Danns leeft zijn droom

Reacties

Het kan hard gaan, zo bewijst Jayden Danns. Twee jaar geleden juichte het achttienjarige talent nog als ballenjongen voor 'zijn' Liverpool, woensdag was hij zelf de gevierde man.

Van ballenjongen naar held op het veld: Danns leeft zijn droom
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
3 - 0
Southampton
Southampton
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Daags na zijn heroïsche optreden deelde Liverpool een foto waarop te zien is hoe Danns twee seizoenen geleden nog zijn vuist balde voor Ibrahima Konaté en Luis Díaz, die hij tegenwoordig teamgenoten mag noemen.

Als invaller lukte het Danns in de FA Cup tegen Southampton twee keer te scoren en zo zelf uitgebreid te mogen juichen in het aangezicht van de fans op Anfield. 'Het voelt alsof ik in een film zit', verklaarde Danns zelf bij ITV. 'De tweede was gewoon pure vreugde, het voelde niet alsof dit kon gebeuren, ik was al blij met één goal. Ik verloor alle kalmte, zoals je kon zien. Mijn vader huilde toen ik mijn debuut maakte, dus ik weet niet wat hij nu gaat doen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.